L’Associació Europea de TV Regionals CIRCOM ha distingit el programa especial sobre el coronavirus realitzat per l’InfoK, emès al canal Super3 el 26 de febrer i a TV3 l’1 de març, abans del confinament. El monogràfic ha rebut una menció especial en la categoria de programes informatius de la 30a edició dels Premis CIRCOM. En aquesta categoria el guardó se l’ha endut Knife crime special de la BBC London.

Sobre l’InfoK, el jurat assenyala que “els valors i les característiques del programa el converteixen en un exemple a seguir”. El destaca que l’especial “és un impressionant programa explicatiu per als nens i nenes sobre el coronavirus”. Segons el veredicte, els jutges van quedar impressionats pel fet que el programa es realitzés al febrer, en una fase molt prèvia de l’expansió. “Aquesta és una raó important per la qual el vam escollir per mencionar en aquesta categoria”, assenyala el jurat.

“El programa és un plaer de veure. Els fets s’expliquen de manera molt creativa i pedagògica. Potser alguns de nosaltres que treballem per a un públic principalment adult ens podem inspirar en la manera lúdica i creativa d’explicar fets difícils. La barreja de gràfics a la peça és realment eficaç. La presentadora principal fa les explicacions de manera atractiva i clara. La seqüència que utilitza retoladors per construir una imatge està especialment ben construïda i presentada”, afegeix el veredicte sobre l’InfoK dedicat al coronavirus.