Al maig, lavanguardia.com va posar en marxa una sèrie d’edicions locals (Barcelona, Tarragona, Girona, Lleida, València, Madrid, País Basc i Sevilla), i al gener en va sumar una del Maresme que va denominar com a ‘hiperlocal’. Ara, aquesta xarxa de proximitat ha estat ampliada amb edicions comarcals de Vallès OccidentalVallès OrientalBagesAnoiaBaix LlobregatBarcelonès Nord.

A banda, des de principis d’any, el web de La Vanguardia també compta amb edicions per a deu comunitats autònomes més: Illes Balears, Astúries, Canàries, Cantàbria, Castella-la Manxa, Castellà i Lleó, Extremadura, La Rioja, Múrcia i Navarra; a banda, va transformar les edicions de València i Sevilla en Comunitat Valenciana i Andalusia, respectivament. Properament, obrirà noves edicions dedicades a nous territoris.

Amb la creació d’aquestes edicions, lavanguardia.com també cerca una major interactivitat de l’audiència en els diferents apartats de participació del web, com les cartes dels lectors, les fotos, les notícies dels lectors corresponsals, les enquestes, els concursosfòrums.