El Grup Lavinia ha incorporat al periodista Ricardo Villa com a director de desenvolupament de nous negocis. El grup destaca que la seva extensa experiència a internet i mitjans audiovisuals és “fonamental” per reforçar-se davant dels reptes d’internacionalització i innovació tecnològica als quals s’enfronta.

Villa ha estat director de continguts, programes i estratègia digital de les cadenes musicals de Prisa Radio; director digital de Grupo Zeta; director de mitjans interactius de RTVE (va impulsar la transformació digital de la corporació); director de 20minutos.es, i cap de continguts de Ya.com, entre d’altres.

Lavinia assenyala que, amb la incorporació de Ricardo Villa, el grup potencia la seva visió estratègica i comercial per oferir serveis i productes competitius en prestacions i qualitat. En aquest sentit, recalca que està desenvolupant una “intensa activitat” en les seves principals línies de negoci: serveis audiovisuals, creació i producció de continguts per a televisió, així com serveis end-to-end de màrqueting, tecnologia i continguts per a marques.