La suma d’aplicacions de Televisió de Catalunya per als diferents dispositius mòbils ja superen les 300.000 descàrregues. La de més èxit és la de l’iPhone, una de les més descarregades de l’Estat espanyol, amb més de 230.000 persones que se l’han instal·lat al seu aparell.

Aquesta aplicació permet veure el senyal en directe dels canals TV3CAT (l’internacional) i el 3/24 des de l’iPhone i l’iPod Touch. A més, proporciona accés directe als portals mòbils d’Esport3, 3cat24, TV3 i Catalunya Ràdio, ofereix una selecció dels vídeos del TV3alacarta i permet consultar la programació de tots els canals de TVC.

Al llarg del 2010, la televisió pública va estrenar altres aplicacions per a dispositius mòbils, entre les que destaquen la del joc d’El gran dictat per a iPhone, amb més de 22.000 descàrregues, i la de TV3 per a iPad, amb més de 30.000 descàrregues.

L’aplicació de La Marató per a iPhone i Android també va ser una estrena d’èxit entre els usuaris, els quals van poder fer donacions al programa solidari per primera vegada a través del telèfon mòbil. En total, més de 4.000 persones es van descarregar aquesta aplicació, que a més els va permetre seguir el recompte del marcador, informar-se sobre les activitats que es van dur a terme arreu de Catalunya o sobre les lesions medul·lars i cerebrals adquirides, el tema que va centrar l’edició del 2010 de La Marató.

La cadena afirma que seguirà augmentant la seva presència en el mercat dels dispositius mòbils per tal que els seus continguts siguin accessibles des del més gran nombre de terminals possibles.