La televisió d’À Punt Mèdia va millorant les seves audiències quan queda poc per al primer aniversari de l’inici d’emissions.

El passat diumenge, la cadena va registrar una mitjana del 6,7% de quota de pantalla i quasi 1,1 milions d’espectadors gràcies a la retransmissió de la celebració de la Copa del Rei guanyada pel València Club de Futbol i també a la cobertura de la jornada electoral. Es tracta de la seva millor dada diària, superant el rècord del 19 de març assolit amb la cobertura amb la cobertura de les Falles.

Diumenge, À Punt va ser la televisió més vista al País Valencià bona part de la vesprada. En concret, l’arribada de la Copa del Rei a València i la festa posterior al camp de Mestalla va fer un share del 19,2% i una mitjana de 269.000 espectadors de 18.30 a 19.55 h, segons Kantar Media. El minut d’or es va produir a les 19.13 h, amb un 21,7% de quota i 299.117 seguidors.

La cadena també destaca les audiències del programa especial per seguir i analitzar els resultats de les eleccions municipals i europees, que va registrar una quota de pantalla màxima del 7,4%. Per la seva part, l’informatiu de migdia va aconseguir un 7,2% de share.