La Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona ha incorporat a la seva oferta de bases de dades l’eina PressDisplay, la qual permet accedir a les versions en PDF de les edicions diàries de més de 1.700 diaris de més de 100 països. Els usuaris de les biblioteques poden accedir a tots aquests diaris tant des dels punts d’accés a internet que ofereixen les biblioteques, com des de qualsevol dispositiu amb connexió a la xarxa, sempre que es disposi de número d’usuari i contrasenya.

A més, els usuaris poden accedir a l’hemeroteca dels darrers 90 dies, i poden relitzar cerques per paraula clau, seleccions personalitzades i traduir articles, entre d’altres.

De l’Estat només es pot consultar La Vanguardia (en català i castellà) i tots els seus suplements, i l’ABC. També estan disponibles les edicions diàries de l’International Herald Tribune, The Wall Street Journal, Los Angeles Times, The Washington Post, Daily Mail, The Guardian, Libération, Le Figaro, Il Giornale i Libero, entre molts altres.