LaNova Ràdio recupera les Jornades de Comunicació de Reus, un esdeveniment que entre 1996 i 2010 va organitzar Punt 6 Ràdio, antiga denominació de l’emissora reusenca.

La novena edició de les Jornades, que compten amb la col·laboració de Reusdigital.cat, arrenquen aquest divendres amb la taula rodona El periodisme digital entre nosaltres, amb Jesús Maraña, director d’infoLibre, i Josep Carles Rius, president de l’editora de Catalunya Plural.

Les següents activitats programades són el lliurament de la quarta edició del Premi de Periodisme Jove Joan Marc Salvat (29 de novembre); una conferència de Jaume Roures sobre els 25 anys de Mediapro (2 de desembre), i la ponència Fake News, la veritat de les notícies falses, a càrrec del periodista, guionista i director de programes de televisió Marc Amorós.

Les novenes Jornades de Comunicació de Reus clouran el dissabte 14 de desembre al matí amb el debat El paper de la ràdio matinal avui dia, amb Albert Mercadé, sotsdirector d’El matí de Catalunya Ràdio, i Jordi Saumell, guionista d’El món a RAC1, i una conferència de Marc Colomer, director de l’ACN.

Totes les activitats tindran lloc al Centre de Lectura de Reus, excepte l’entrega del Premi de Periodisme Jove, que se celebrarà al Castell del Paborde de La Selva del Camp.