Ja es pot obtenir gratuïtament a través de la llibreria en línia de la Generalitat Censura i limitacions de la premsa. Actes de les Terceres Jornades d’Història de la Premsa, el setè títol de la col·lecció Lexikon Papers. El llibre, que s’ha publicat únicament en digital, en format ePub, recull les ponències i comunicacions de les Terceres Jornades d’Història de la Premsa que van tenir lloc els dies 22 i 23 d’octubre de 2009 al Museu d’Història de Catalunya, a Barcelona, organitzades per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i la Universitat Pompeu Fabra (UPF).

El llibre recull les aportacions de divuit especialistes de set universitats que van participar en les jornades i van reflexionar sobre la censura i les limitacions del periodisme, per conèixer millor la relació entre la societat i el poder a través de la pràctica de la censura.

Coincidint amb la publicació de Censura i limitacions de la premsa, els sis títols anteriors de Lexikon també s’han publicat en format ePub i, a partir d’ara, a més d’adquirir-ne la versió impresa, les persones interessades poden obtenir la versió digital gratuïtament a través d’internet.

Els sis títols anteriors, són: Cap a un nou model dels mitjans audiovisuals locals (2006); La premsa comarcal (abril 2007); El canvi digital als mitjans de proximitat (novembre 2007); Poder polític i resistència periodística (juliol 2009); Les fonts informatives del periodisme de proximitat (maig 2009), i La convergència comunicativa a la premsa local i comarcal (maig 2010).