El Grup Mediapro ha signat un conveni amb l’Hospital Clínic de Barcelona perquè li proporcioni assessorament operatiu, assistència, desenvolupament de polítiques de prevenció i reducció de riscos en l’actuació de la productora davant la pandèmia del coronavirus.

Mediapro aprofitarà la col·laboració per dissenyar un pla específic de desescalada adaptat a la naturalesa de les diferents activitats del grup (prestació de serveis audiovisuals, producció de continguts, projectes digitals…). Així doncs, comptarà amb el consell i el suport d’especialistes de l’Hospital Clínic per establir els protocols d’actuació i de seguretat i les mesures preventives que s’implementaran als professionals de Mediapro, més de 7.000 repartits en 36 països.

El conveni signat preveu la realització d’un estudi previ sobre les característiques laborals de les diferents activitats que es desenvolupen al grup i la seva adaptació al nou entorn. L’equip del Clínic assessorarà els responsables de cada àrea a nivell operacional amb la validació i actualització de protocols posats en marxa per la Covid-19, amb les normatives en cas de viatges, passant per la formació dels professionals de Mediapro, així com el seguiment dels possibles casos positius.