L’Institut Català de les Empreses Culturals ha ampliat les dotacions de les subvencions per a la producció de sèries de ficció i de llargmetratges, i continua incrementat les quantitats destinades a l’audiovisual.

Per una banda, l’ICEC ha augmentat de nou la dotació de les subvencions per a la producció de sèries audiovisuals de ficció en versió original catalana o occitana, que ja puja a 7,5 milions d’euros. En la convocatòria, publicada a principis de setembre, la quantitat prevista era de 2,8 milions d’euros, i una setmana després es va ampliar fins als 6 milions. Ara, un cop tancat el termini per presentar sol·licituds (23 de setembre) i iniciada la valoració, la dotació s’ha incrementat en 1,5 milions.

L’ICEC també ha incrementat la dotació de les subvencions per a la producció de llargmetratges cinematogràfics, que ha passat dels 10 milions inicials previstos en la convocatòria de maig fins als 14,2 milions. D’aquests, 1,2 milions són per a la modalitat de producció de llargmetratges cinematogràfics documentals (200.000 euros més) i 13 milions per als de ficció (suma 3 milions més).

Al setembre, l’Institut Català de les Empreses Culturals ja va ampliar notablement la dotació d’algunes línies de subvencions convocades dirigides al sector audiovisual.