La periodista Marta Romagosa és la nova directora i presentadora de Catalunya al dia, l’informatiu de proximitat de Catalunya Informació, que aquest dilluns inicia nova etapa. Romagosa substitueix Glòria Marín, al capdavant del programa des de que es va estrenar fa dos anys.

La nova etapa del Catalunya al dia també està marcada per una millora en la franja horària d’emissió. Si en les dues temporades anteriors s’emetia de 16 a 17 h, ara ho farà de 13 a 14 h, just abans de l’informatiu Catalunya migdia, assumint d’alguna manera el paper del Telenotícies comarques a TV3.

El nou Catalunya al dia es presenta com un “informatiu de quilòmetre zero”, però sense perdre de vista l’actualitat general. La missió és explicar amb profunditat què passa en l’entorn més pròxim: des de les activitats polítiques, socials i econòmiques dels pobles i ciutats de Catalunya, fins als problemes dels barris, passant per la cultura feta des de les entitats. Per fer-ho, el programa segueix comptant amb la col·laboració de les delegacions territorials de Catalunya Ràdio.

Marta Romagosa treballa a Catalunya Ràdio des de 1991, on ha exercit diferents responsabilitats: ha estat editora del Catalunya matí, el Catalunya vespre i de l’informatiu del migdia; cap de cultura dels serveis informatius; realitzadora de programes com El mirall o L’opció personal, i durant anys va formar part de l’equip d’El matí de Catalunya Ràdio. La temporada passada la periodista va presentar les notícies en la franja matinal de Catalunya Informació.