Aquest dilluns ha sortit al carrer el primer número de Línia La Rambla, la primera publicació dedicada a l’icònic passeig de Barcelona. Amb un tiratge de 10.000 exemplars mensuals, el periòdic es distribueix juntament amb la històrica capçalera Línia Ciutat Vella, que des de ja fa 13 anys cobreix aquest districte de la ciutat.

La distribució en paper de Línia La Rambla compta amb 25 expositors propis situats en llocs estratègics al llarg de tot el passeig, entre els quals dos al mercat de la Boqueria. Aquests 25 expositors formen part del programa per dotar tota l’àrea metropolitana de punts de distribució amb les publicacions Línia; actualment ja hi ha 127 expositors i s’arribaran als 200.

La Boqueria, el Liceu o el cafè Zurich

Alguns dels llocs on es pot trobar Línia La Rambla, són: CEM Colom (la Rambla, 18), la primera planta del Maremàgnum, el Triangle, l’Escola Massana, la Biblioteca del Gòtic Andreu Nin (la Rambla, 30-32), l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (Ramelleres, 17), l’Aquàrium, l’Ateneu Barcelonès, l’Estanc Liceu (Sant Pau, 4), el Museu de Cera, el Gran Torino (Duc de Medinaceli, 6), el cafè Zurich, dos establiments d’Art Escudellers (números 23 i 78 de la Rambla), el Teatre Poliorama, l’Escola Elisava, el restaurant Moka, Laguarda Joiers o el Museu marítim, entre d’altres.

Exemplars del primer Línia La Rambla a Fnac (foto: Línia).

 

Mercat de la Boqueria (foto: Línia).

 

Oficina d’Atenció al Ciutadà (foto: Línia).

 

Cafè Zurich (foto: Línia).

 

Estanc Liceu (foto: Línia).