El periòdic Línia Mar edició Baix Llobregat, nascut fa nou anys i que cobreix les ciutats de Castelldefels, Gavà, Viladecans i el Prat, amplia la seva cobertura informativa al municipi veí de Sant Boi.

En la seva edició en paper d’aquest mes d’octubre, publicada aquest dimarts, Línia Mar ja ha estrenat la secció dedicada a Sant Boi, acompanyada, a més, d’una entrevista en profunditat a la seva alcaldessa, Lluïsa Moret.

A partir d’ara, doncs, tots els veïns i veïnes de Sant Boi tenen diàriament a liniamar.cat un nou mitjà digital per informar-se del que passa a la seva ciutat, a més de l’edició mensual impresa del periòdic.

Dirigit per Arnau Nadeu, director editorial de tota la xarxa Línia, i amb Albert Ribas com a subdirector, el responsable directe de Línia Mar és el periodista Francisco Javier Rodríguez.

La capçalera forma part de la xarxa de periòdics Línia, que nodreix els deu districtes de Barcelona i l’àrea metropolitana amb informació hiperlocal a través d’una vintena d’edicions en paper i digital editades pel Grup Comunicació 21, fundat el 1999.

“Línia Mar aposta clarament pel format paper”, si bé “sense descuidar les xarxes” detalla David Centol, editor del Grup Comunicació 21. “La fórmula, i alhora el repte, és combinar el periodisme en majúscules amb la difusió i fer una publicació definida i dimensionada”, sosté Centol, recordant que d’ençà de la pandèmia també s’ha potenciat molt l’edició digital.

Amb l’ampliació de la cobertura informativa a Sant Boi, Línia Mar es confirma com la publicació local de referència a la zona del Delta del Llobregat, exercint un periodisme rigorós, plural i honest, remarca el grup.