Des d’aquesta setmana, els santsencs poden tornar a trobar exemplars del periòdic Línia Sants a la seu del Districte, després d’un any i mig sense que la capçalera de referència de Sants-Montjuïc es distribuís en aquest edifici.

L’empresa editora va decidir deixar de distribuir exemplars a la seu del Districte de Sants-Monjuïc arran d’un incident que no es va poder depurar com s’esperava.

En concret, el 20 de desembre del 2017, un dia abans de les eleccions al Parlament del 21-D, van desaparèixer 150 exemplars de Línia Sants de la seu del Districte coincidint amb una portada crítica amb el govern d’Ada Colau: “Ocupen el Districte unes hores per demanar habitatge digne”, deia el titular. Des de la direcció de Comunicació de Sants-Montjuïc van assegurar que no sabien el que havia passat ni se’n van fer responsables, malgrat que un dels conserges va dir a un distribuïdor de Línia Sants que no volien “que arribessin més porqueries al taulell”.

L’empresa editora de la publicació quinzenal ha decidit tornar a distribuir exemplars a la seu del Districte perquè el mandat del govern actual ja s’ha acabat.