La publicació comarcal Línia Vallès revalida una vegada més el seu lideratge al Vallès Oriental a l’aconseguir 32.000 lectors setmanals, segons es desprèn de l’última certificació d’audiència feta pública aquest divendres pel Baròmetre de la Comunicació i la Cultura de la Generalitat.

El periòdic del Grup Comunicació 21 supera així els resultats obtinguts per les altres publicacions gratuïtes existents a la comarca: Contrapunt (27.000), Mollet a mà (21.000) i El Tot Granollers (15.000).

Línia Sants, el més llegit als districtes de Barcelona

Un altra publicació del grup, Línia Sants, també obté unes bones xifres d’audiència al revalidar els 19.000 lectors quinzenals al districte de Sants-Montjuïc de Barcelona. D’aquesta manera es converteix en la publicació de proximitat més llegida de la capital, a força distància de l’Independent de Gràcia (13.000 lectors setmanals).

La xarxa Línia Barcelona –que el Grup Comunicació 21 distribueix pels districtes de la ciutat– revalida els 95.000 lectors mensuals i es converteix en la publicació líder en el segment de la informació de proximitat i gratuïta de la capital.

Al Barcelonès Nord, el setmanari Línia Badalona (el més recent de la xarxa) certifica 11.000 lectors i estabilitza la seva audiència a la tercera ciutat de Catalunya.