L’APPEC – Editors de Revistes i Digitals ha renovat el projecte de l’iQUIOSC.cat en ruta i l’ha rebatejat com a La Revisteria. La nova nomenclatura busca conceptualitzar i identificar més clarament la iniciativa.

La renovada caravana es va estrenar a la Fira Mediterrània de Manresa del 7 al 9 d’octubre, i aquest dilluns inicia una nova ruta per quatre comarques tarragonines (Conca de Barberà, la Baixa Segarra, l’Alt Camp i el Tarragonès) per tal d’apropar les publicacions de l’APPEC a deu poblacions sense punts de venda de premsa.

En concret, La Revisteria farà parada a Vimbodí i l’Espluga de Francolí (21 de novembre); Santa Coloma de Queralt i Cabra del Camp (22 de novembre); Pla de Santa Maria i Bràfim (23 de novembre); Nulles i la Secuita (24 de novembre), i el Catllar i la Riera de Gaià (25 de novembre).

El quiosc mòbil s’instal·larà en punts cèntrics d’aquestes poblacions amb l’objectiu de facilitar l’accés a les revistes en català i donar-les a conèixer, a més de fomentar l’accés a la cultura.

L’iQuiosc en ruta es va posar en marxa el 2020 amb un recorregut per l’Empordà. Arran de la bona rebuda, posteriorment recórrer poblacions de les comarques de Lleida (la Noguera, l’Alt Urgell i el Pallars Jussà) i de Girona (la Garrotxa, el Ripollès i la Cerdanya).