El consell d’administració de Vocento ha nomenat Luis Enríquez com a nou conseller delegat del grup en substitució de José Manuel Vargas, qui va dimitir fa dues setmanes. Enríquez, de 39 anys, fins ara era director general d’Unidad Editorial, on ha desenvolupat diversos càrrecs des de que s’hi va incorporar al 2000.

En un comunicat, l’editora d’ABC destaca que una de les seves majors fites professionals ha estat el desenvolupament i llançament de la plataforma Orbyt. Cal recordar que Vocento ha impulsat Kiosko y más, la competència del quiosc digital d’Unidad Editorial.

El grup de comunicació assegura que l’experiència d’Enríquez en l’aplicació de les noves tecnologies en els mitjans de comunicació i el seu coneixement del sector permetran a Vocento “aprofundir en l’estratègia de transformació i reposicionament del grup en totes les àrees de negoci, així com en la renovació i reforç de l’oferta informativa i editorial de les marques multimèdia”.

Abans d’Enríquez, Vocento havia fet una oferta a Antonio Fernández Galiano, conseller delegat d’Unidad Editorial, però aquest finalment la va rebutjar.