La televisió pública del Maresme, m1tv, ha estrenat la seva nova seu a l’edifici TCM1 del Parc TecnoCampus Mataró-Maresme. L’espai, al qual es va traslladar dilluns, té de 191 metres quadrats i acull la redacció, un plató virtual amb càmeres robotitzades d’alta definició, i els controls de realització i de continuïtat que ja utilitzava a l’anterior seu del Centre Cívic Pla d’en Boet de Mataró.

La proximitat de la nova seu amb l’Escola Universitària Politècnica de Mataró hauria de facilitar les pràctiques a m1tv dels estudiants avançats del grau en Mitjans Audiovisuals. Aquesta vinculació de la cadena amb la formació universitària respon a la voluntat d’optimitzar els recursos i promoure la generació de “continguts de proximitat, innovadors i de qualitat”.

La connexió amb el món universitari i el trasllat de la seu al TecnoCampus han estat paral·lels a la culminació del procés de fusió de MaresmedigitalTV i l’antiga Televisió de Mataró, iniciat a l’any 2009. La fusió va conduir a l’aparició de la nova marca m1tv, del Consorci Digital Mataró-Maresme, format per 10 ajuntaments i el Consell Comarcal del Maresme.