Aquest dijous, coincidint amb l’inici del curs escolar, el canal Super3 estrena una nova graella on la principal novetat és el programa de cuina Manduka. Es tracta d’un nou espai de producció pròpia presentat per Paula Alós, de 12 anys, que cuina des de que en tenia 8, i el 2017 va guanyar la quarta edició del programa MasterChef Junior de TVE.

Manduka consta de 20 capítols de 25 minuts, i en cadascun la Paula rebrà reconeguts convidats amb els quals cuinarà: músics, actors i actrius, youtubers, presentadors o periodistes.

L’objectiu del programa és introduir els infants en el món de la gastronomia de manera didàctica i entretinguda. Les receptes que es preparen en cada programa són saludables i han estat creades i assessorades per professionals de la Fundació Alícia.

Manduka neix d’una idea original d’Òscar Nogueira, director del programa, i està produït per l’àrea d’infantils i juvenils de TVC en col·laboració amb Antàrtida.

Més novetats

La nova graella del canal Super3 també estrena les sèries animades Els bons ossos bruns: Un bosc de bojos i Un dramarama total, que se sumen als nous episodis de Dinotrux, Kazoops i Robin Hood, el trapella de Sherwood.

Pel que fa als espais de producció pròpia del canal infantil de Televisió de Catalunya, continuen La família del Super3, El Mic i els seus amics, Rat RankUna mà de contes i InfoK.