L’única corresponsalia internacional de la CCMA que quedava per cobrir després de la reestructuració anunciada a mitjan setembre ja té titular. El periodista berguedà Manel Alías serà el corresponsal de TV3 i Catalunya Ràdio a Moscou. Fins ara, la televisió no disposava de corresponsalia a la capital russa, però sí la ràdio, mitjançant Natàlia Boronat, a qui se li ha rescindit el contracte mercantil.

Alías es va incorporar a TV3 el 2001, on entre d’altres ha estat editor, redactor i presentador de l’informatiu Info K; redactor i ENG dels serveis informatius de TVC,; cap d’edició de La nit al dia, i autor dels reportatges Notes d’Educació i Començar de nou de l’espai 30 minuts.

La resta de corresponsalies unificades de TV3 i Catalunya Ràdio estan encapçalades per Joan Carles Peris (París), Carles Costa (Londres), Eduard Rubió (Roma), Joan Biosca (Buenos Aires), Albert Elfa (Jerusalem) i Sergi Vicente (Pequín).

Les úniques corresponsalies que mantenen la bicefàlia són la de Brussel·les, amb Francesc Serra per a TV3 i Jaume Masdeu per a Catalunya Ràdio, i la de Washington, amb Raquel Sans per a la televisió i Xavier Vilà a la ràdio.