Aquest dimecres, el director i conductor d’El matí de Catalunya Ràdio, Manel Fuentes, va realitzar una entrevista al catedràtic de Ciències Polítiques i Socials de la Universitat Pompeu Fabra (UPF), la qual ja va començar amb mal peu. Després, al llarg de la conversa, ambdós es van enganxar diverses vegades, fins que Fuentes va donar per acabada l’entrevista etzibant: “Escolti’s, aclareixi’s, i si vol parlem un altre dia”. “Vostè és molt maleducat”, va ser la resposta de Navarro. “No, i no em faci dir com ha actuat vostè en aquesta entrevista”, va concloure Fuentes.

La picabaralla va provocar la reacció a les xarxes socials, on a Facebook es va crear el grup Manel Fuentes dimissió, mentre que a Twitter es va crear una etiqueta anomenada igual.

Davant la polseguera aixecada, Fuentes ja es va disculpar abans d’acabar el programa. Més tard, El matí de Catalunya Ràdio emetia un comunicat on lamentava i demanava disculpes als oients que s’haguessin pogut sentir ofesos per la manera en què s’havia desenvolupat l’entrevista amb el Navarro, i assegurava que tot just havia acabat el programa Fuentes s’havia posat en contacte amb Navarro.

Aquest dijous, Manel Fuentes ha tornat a disculpar-se en antena només iniciar el programa: “Avui us he de dir que ahir no vaig fer bé la meva feina. Un entrevistador ha d’aguantar sempre el tipus, li diguin el què li diguin, i ha de deixar que l’entrevistat s’expliqui de manera que els oients entenguin quin és el seu pensament. I això ahir no va passar prou a l’entrevista amb Vicenç Navarro. És veritat que ahir per antena ja vaig demanar disculpes als oients i que en acabar el programa ho vaig fer personalment amb el mateix Navarro i ens vam citar perquè vingués a l’estudi, i així poder-lo escoltar amb calma. Però crec que és obligatori que avui també li adreci les meves disculpes a través del micròfon”, ha manifestat Fuentes.

“Som exigents en els arguments amb l’intent de perseguir sempre el fil de la veritat i, per tant, també som exigents amb nosaltres mateixos. Ahir no vaig estar bé, i avui, després d’una reflexió serena, us he de dir que això no tornarà a passar en aquest programa. M’hi comprometo públicament des d’aquest instant”, ha reblat el periodista.