Mediapro continua reforçant-se amb professionals de la ficció. Ara el grup ha fitxat Marc Vigil com a director i productor executiu de sèries per a Globomedia. D’aquesta manera, es reincorpora a la productora on va dirigir èxits com Vis a vis, Águila roja, 7 vidas i Aída.

Marc Vigil properament assumirà la direcció de Malaka, sèrie que TVE prepara amb la productora de Mediapro, i posteriorment l’esperen dos nous projectes.

Fora de Globomedia, Vigil ha dirigit El Ministerio del Tiempo per a TVE; la segona temporada de Niño Santo per al canal mexicà Once , i Diablo Guardián per a Amazon Prime. A més, acaba de debutar al cinema amb l’adaptació de la novel·la El silencio del pantano.

Mediapro assenyala que aquest fitxatge s’emmarca en la política del grup per comptar amb el “millor talent”. En aquesta línia, l’any passat va incorporar el guionista Javier Olivares i el cineasta Fernando González Molina com a showrunners, i fa dos anys va tancar un acord amb Daniel Écija per al desenvolupament de sèries.