El consell d’administració d’XiZ La Plaza ha nomenat María Jesús Muro  presidenta de la companyia editora d’Economia Digital i del programa de ràdio La Plaza d’Onda Cero.

Amb aquest nomenament i amb la formació d’un nou consell d’administració aprovat per la junta d’accionistes, es tanca el procés d’ampliació de capital iniciat al juliol i signat el passat 14 de març. Aquest persegueix abundar en el procés d’expansió iniciat a l’estiu i consolidar el mitjà especialitzat en economia.

El nou consell d’administració capitanejat per Muro –que ha exercit funcions executives d’alt nivell a Arthur Andersen, Sony i General Cable– el completen Juan García, un dels impulsors d’Economia Digital des del seu naixement, que ha estat designat nou conseller delegat; com a secretari, Julio Molinario, advocat de l’Estat i membre del Tribunal Arbitral de Barcelona i de la Cort Civil i Mercantil d’Arbitratge; i com a vocals, Rafael Esteve, CEO de Vinizius Young & Rubicam; Pedro J. Cases, director general de Sistemas Estratégicos de Ingeniería i Reingeniería i professor de l’IESE; Dalmau Codina,president del grup El Vigía i del consell assessor de Tapsa, i Xavier Salvador, director d’Economia Digital des del juny.

Des de l’aprovació del pla de negoci, entre altres accions, Economia Digital ha remodelat completament el seu web i ha augmentat la seva presència a les xarxes socials.

L’editora ara presidida per Muro s’ha proposat consolidar en els dos propers anys el lideratge de la informació econòmica i empresarial a Catalunya i expandir-se a la resta de l’Estat.