La consellera delegada de Zinet Media Global, Marta Ariño Barrera, ha finalitzat el procés de compra del grup de comunicació a qui fins ara n’era màxim accionista, el fons d’inversió alemany Axos MidCap. D’aquesta manera, Ariño es converteix en la propietària única de Zinet Media, editora de revistes com Marie Claire, Muy Interesante, Mia o Ser Padres.

Des de Zinet es destaca que, amb l’operació, es garanteix el manteniment de la independència del projecte empresarial per concentrar-se en la creació de continguts de qualitat que cobreixin tots els formats i canals de distribució. L’objectiu és, diuen, fer arribar les seves marques i continguts a una audiència global, tant a Espanya com a l’Amèrica Llatina.

Axos MidCap va adquirir el 100% de G+J España al grup Bertelsmann el desembre de 2016. Posteriorment, l’octubre de 2017, el grup es va rebatejar com a Zinet Media. Marta Ariño es va incorporar a G+J com a consellera delegada el 2013 procedent de Zeta, on havia estat directora general de l’àrea de revistes.