Nova onada de sortides a les tres empreses del grup GyJ que s’ha saldat amb 24 acomiadaments, dos dels quals vestits com a prejubilacions. Per una banda, GyJ Ediciones aquesta setmana ha acomiadat set treballadors: dos a Muy Interesante, dos a Ser Padres, un a Marie Claire, un a Cosmopolitan i un altre de la secretaria de gerència.

Aquestes set sortides s’afegeixen a les 14 de fa una setmana a GPS (l’empresa de serveis i gestió publicitària del grup), entre les quals dues prejubilacions, i els tres acomiadaments de principis de mes a Motorpress Ibérica arran del tancament de la revista de tendències Hache.

Segons afirmen fonts del comitè d’empresa a l’Associació de la Premsa de Madrid, els acomiadaments s’han tramitat com a objectius amb indemnitzacions de 20 dies per any treballat i un topall de 12 mesos. Les mateixes fonts no preveuen més acomiadaments en els propers dies.

Les 24 sortides d’aquest juny se sumen a les 30 que ja hi va haver al desembre. Des del 2009, la filial a l’Estat del grup alemany G+J ja ha eliminat 290 llocs de treball: 50 a GyJ Ediciones; 109 a Motorpress, i 131 a GPS.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram