A la tardor, la cooperativa MásPúblico llançarà una publicació mensual en paper i deixarà enllestida definitivament la seva edició digital. Fins aleshores, però, el nou mitjà segueix avançant poc a poc en la posada a punt.

Després de publicar un especial imprès en motiu del primer aniversari del 15-M, aquest dijous ha sortit un nou número per anar fent boca, finançat amb donacions de més de 400 mecenes. Amb 40 pàgines i un tiratge de 20.000 exemplars, s’ha tornat a repartir gratuïtament a Barcelona, València, Sevilla i Madrid, i al web es pot descarregar en PDF. A més, també aquest dijous, s’ha llançat maspublico.com, un nou portal que s’apropa al que ha de ser el web definitiu.

Tot i que el projecte MásPúblico ja fa temps que s’està gestant, la cooperativa que el sustenta es va posar en marxa el primer cap de setmana de juny, quan es va celebrar a Madrid la primera assemblea conjunta de socis i treballadors. En la propera trobada, els pròxims 7 i 8 de juliol, la cooperativa es constituirà formalment.