L’actual vicepresident d’Atresmedia, Maurizio Carlotti, ha decidit plegar després de més de 40 anys de trajectòria, els 16 darrers al grup. La seva retirada se sotmetrà a l’aprovació de la junta d’accionistes d’Atresmedia que se celebrarà a l’abril.

“Estic molt orgullós d’haver cooperat a construir la gran companyia que és Atresmedia. I vull agrair el seu treball a cadascuna de les persones i equips amb els quals he col·laborat durant aquests anys. Junts hem contribuït al creixement i consolidació de la indústria audiovisual d’aquest país”, ha assenyalat Carlotti.

“Des d’Atresmedia només tenim paraules d’agraïment a en Maurizio per la seva dedicació i professionalitat durant tot el temps que hem tingut la sort amb el seu talent”, ha dit José Creuheras, president del grup. “Sens dubte, ha contribuït no només a què la nostra companyia sigui una empresa sòlida i de referència, sinó a construir i enfortir la indústria de la televisió comercial del nostre país”, ha afegit.

“Maurizio Carlotti és un dels grans professionals amb els quals he tingut la fortuna de treballar. Un expert en el negoci, respectat per tot el sector pel seu profund coneixement de tota la cadena de valor”, afirma el conseller delegat Silvio González. “Durant aquests 16 anys he après molt d’ell i amb el seu treball es va iniciar un camí d’eficiència i rendibilitat que ha portat a Atresmedia a liderar el sector audiovisual”, destaca González.

Trajectòria

Nascut a Venècia el 1953, Maurizio Carlotti va iniciar la seva trajectòria directiva el 1979 com a director general de la televisió local Televenezia. Posteriorment va ocupar diversos càrrecs directius en empreses de publicitat, fins que el 1986 es va incorporar a Publitalia com a vicedirector general.

El 1994 va aterrar a Espanya al Grupo Telecinco (Mediaset) on va ocupar els càrrecs de conseller delegat de Publiespaña, director general de Telecinco i conseller delegat del grup. El 1998 va ser nomenat conseller delegat de Mediaset Itàlia, i dos anys després es va incorporar al grup DeAgostini.

El juny de 2003 Carlotti va ser nomenat conseller delegat d’Atresmedia Corporación després de l’entrada en l’accionariat de Planeta DeAgostini. Cinc anys després va assumir la vicepresidència del grup.