El president del grup popular al Parlament Europeu, Jaime Mayor Oreja, no ha vist amb bons ulls les retransmissions en directe de les protestes al voltant del Congrés dels Diputats de la setmana passada. “Em sembla un disbarat que cada dia es televisin més tots els problemes d’ordre públic amb càmeres de televisió, perquè al final s’està incitant a manifestar-se”, ha afirmat aquest dilluns a la cadena Cope.

Mayor Oreja assegura que l’inquieta que es transmetin les càrregues policials contra els manifestants, però no perquè no hi hagi transparència, sinó perquè “hi ha coses que excedeixen la prudència”. En aquest sentit, el dirigint popular ha assegurat que no s’imagina una manifestació a Alemanya transmesa per les cadenes públiques.

Cal recordar que RTVE.es va transmetre en directe tota la protesta del 25-S des dels inicis, però el Canal 24 Horas va interrompre el senyal i va substituir la transmissió per una redifusió. Al Telediario de La 1, la protesta es va relegar a la tercera notícia, mentre que la resta d’informatius de televisions estatals van obrir amb ella.

Font: Europa Press