Darrerament, alguns mitjans han publicat que Mediapro devia a Prisa 342,4 milions d’euros, quantitat que es reconeixia en l’informe dels administradors concursals de la filial Mediaproducción, en concurs de creditors. Però la productora catalana i els administradors concursals ho neguen “categòricament” i asseguren que és “absolutament fals” que així es reconegui en l’informe dels administradors concursals.

Segons la productora de Jaume Roures, l’únic deute amb Prisa reconegut per aquests és la de 104,9 milions d’euros de la sentència del Jutjat Mercantil 36 de Madrid, que es troba recorreguda davant l’Audiència Nacional, i assegura que aquestes informacions “falsifiquen i manipulen” les dades de l’informe dels administradors concursals.

“L’actitud de Prisa, falsificant a través dels seus mitjans les dades contingudes en l’informe concursal, no pot obeir més que a l’objectiu d’entorpir l’activitat empresarial de Mediapro”, assegura la productora. A més, remarca que aquesta actitud s’explica pel “fracàs” de totes les actuacions que ha emprès Prisa “destinades a entorpir l’aprovació de la Proposta Anticipada de Conveni aprovada per la majoria de creditors”.

Mediapro recorda en un comunicat que, des de l’inici del conflicte pels drets televisius del futbol, l’any 2006, “els mitjans propietat del Grupo Prisa ja s’han vist obligats a rectificar en 12 ocasions informacions falses relacionades amb Mediapro”. I rebla: “Una darrera rectificació està pendent de decisió judicial”.