La productora catalana ha denunciat davant la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) la informació “enganyosa i manipulada” que Prisa està difonent a través d’aquest organisme.

En concret, es refereix a la informació financera publicada per Prisa el passat dilluns, on assegurava que “l’import total dels crèdits que els administradors concursals han reconegut a Audiovisual Sport (AVS) puja a 330 milions”. Segons Mediapro, aquesta informació és “absolutament falsa”, i assegura que l’afirmació ja va ser contestada el passat juliol, en una carta de l’administració concursal, on afirmava “textualment” haver presentat diversos escrits davant el Jutjat Mercantil número 7 de Barcelona manifestant no reconèixer aquesta quantitat.

En un comunicat, la productora també esmenta els comptes del tercer trimestre presentats per Prisa, on s’afirma que l’any passat es va imputar un ingrés de 33 milions d’euros sota l’epígraf ‘Sentència Mediapro’. Segons remarca la productora, mai ha fet cap pagament per aquest concepte, ja que la sentència està recorreguda davant l’Audiència Provincial de Madrid i la seva execució suspesa.

Mediapro subratlla que no és el primer cop que Prisa distribueix informació “enganyosa i manipulada” sobre la guerra del futbol a través de la CNMV. Segons assegura, aquesta manera de fer “només pot respondre a una política de comunicació premeditada per part de Prisa, caracteritzada per la omissió sistemàtica de tot fet advers als seus interessos”.

Per a la productora de Jaume Roures, la finalitat d’aquesta suposada política és “perjudicar greument Mediapro i traslladar al mercat una imatge distorsionada de la disputa sobre drets audiovisuals del futbol que permeti presentar la situació econòmica i financera del Grupo Prisa en unes condicions molt més favorables”.

Finalment, la productora aprofita el comunicat per informar que només queden els “últims tràmits judicials” perquè es produeixi la seva sortida del concurs de creditors un cop aprovat el conveni anticipat.