La productora Mediapro enguany commemora els seus 20 anys d’existència amb, entre altres activitats, un cicle on projectarà una vintena llarga de pel·lícules i documentals que ha produït. L’esdeveniment tindrà lloc a l’auditori de l’edifici Imagina de Barcelona i a la Cineteca de Matadero a Madrid. Després de cada projecció hi haurà un debat amb algun intengrant de l’equip del film en qüestió.

A la capital catalana, el cicle arrenca el proper dilluns, a les 19.30 h, amb el documental El 23F des de dins, de Joan Ubeda, que comptarà amb un debat posterior amb el mateix Ubeda i Andreu Farràs, moderat per Antoni Bassas. Les següents sessions seran Pepe&Rubianes (1 de març) iSalvador Puig Antich (2 de març), ambdues de Manuel Huerga, i Llach: la revolta permanent (3 de març), de Lluís Danés.

El cicle també inclourà la projecció de Midnight in ParisConocerás al hombre de tus sueñosVicky Cristina Barcelona, de Woody Allen; Mapa de los sonidos de TokyoLa vida secreta de las palabras, d’Isabel Coixet;PrincesasLos lunes al sol, de Fernando León de Aranoa; La sal de este mar, d’Annemarie Jacir; Camino, de Javier Fesser; La edad de la peseta, de Pavel Giroud; La torre de Suso, de Tom Fernández; Va a ser que nadie es perfecto, de Joaquim Oristrell; Iluminados por el fuego, de Tristán Bauer, iVolando voy, de Miguel Albaladejo.

També es projectaran els documentals Salvador Allende, de Patricio Guzmán; Comandante, d’Oliver Stone; La espalda del mundo, de Javier Corcuera; Y el cine marcha, de Manuel Huerga; Comprar, llençar, comprar, de Cosima Dannoritzer, i Dimensió Dalí, de Joan Ubeda.