Notícies

Mediapro compila material del judici per a una possible sèrie documental

|2019-02-20T22:30:26+01:0015 Febrer 2019|Comunicació21

El Grup Mediapro ha començat a treballar en el que podria ser una sèrie documental sobre el judici del referèndum de l’1 d’octubre. De moment, està enregistrant i recopilant material per, un cop analitzat, valorar si tira endavant el projecte, que podria constar de quatre o cinc capítols, segons explica l’ACN.

Aquesta seria la quarta producció documental de Mediapro sobre el procés. El gener de 2018, TV3 va estrenar 1-O, dirigit per Lluís Arcarazo, treball que posava el focus en les vivències de diferents testimonis durant la jornada del referèndum d’independència.

El passat juny va ser el torn de 20-S, amb direcció de Jaume Roures, que mostrava com es va desenvolupar la jornada del 20 de setembre, amb la mobilització popular davant del Departament d’Economia (per la qual es va empresonar Jordi Sànchez i Jordi Cuixart), així com a la seu de la CUP.

I al desembre TV3 va emetre Causa especial 20907/2017, també dirigit per Roures, on diversos jutges, fiscals, juristes i catedràtics en dret penal i processal analitzaven el “procés al procés”, coincidint amb la primera vista del judici del referèndum.