The Mediapro Studio ha anunciat la signatura d’un acord amb la productora de telefilms estatunidenca Johnson Production Group. L’aliança inclou la comercialització anual de TV movies d’estrena durant els propers tres anys, i la incorporació al catàleg de la distribuïdora de Mediapro d’altres títols de llibreria de Johnson Production.

“Per a The Mediapro Studio Distribution és tot un honor comptar amb la confiança d’una companyia com Johnson Production Group, amb la seva dilatada experiència i enorme coneixement en la indústria audiovisual, és el company perfecte per enriquir el nostre catàleg”, ha dit Marta Ezpeleta, directora de distribució, coproducció, adquisicions i oficines internacionals de The Mediapro Studio.

“És un privilegi unir-me a The Mediapro Studio Distribution per fer que les nostres pel·lícules viatgin arreu del món i arribin a noves audiències en cada territori. La seva provada experiència en aquest camp i les seves oficines internacionals fan de The Mediapro Studio un soci amb qualitats úniques i presència global”, ha apuntat Timothy O. Johnson, fundador de Johnson Production Group.