The Mediapro Studio i el canal argentí América TV (del Grupo América, propietari d’uan trentena de mitjans) han segellat un acord de col·laboració per al desenvolupament, producció i comercialització de continguts originals. El conveni és per un període de tres anys i estableix la realització de tres sèries que seran distribuïdes en el mercat global.

“L’aliança amb The Mediapro Studio arriba en un moment estratègic i suposa un reconeixement a la qualitat i capacitat de desenvolupament i de producció dels nostres equips, així com un important compromís d’inversió i generació de treball”, ha destacat Sergio Basich, conseller delegat d’América TV.

Jose D’Amato, director de Mediapro Argentina, també ha celebrat la col·laboració: “Estem molt satisfets per aquest acord per la confiança dipositada per Grupo América a The Mediapro Studio per a la posada en marxa al nostre país de projectes innovadors, que apunten a combinar l’experiència i capacitat de les dues empreses per guanyar nous mercats”.