La productora JWP i The Mediapro Studio han segellat un acord de col·laboració per als pròxims tres anys, el qual implicarà el desenvolupament d’un mínim de sis projectes.

“Els projectes hauran de ser molt ambiciosos i internacionals, definitivament han de ser narratives de no ficció perquè és el que fem”, assenyala el periodista Justin Webster, fundador de JWP.

Ambdues parts ja havien treballat conjuntament en la sèrie documental Six Dreams, dirigida per Webster, recentment guardonada amb dos premis Emmy.

“L’acord obre grans possibilitats per dues raons: per una banda, facilitarà el desenvolupament de nous projectes –un luxe, perquè el desenvolupament és essencial per crear contingut de qualitat–; i, per una altra, tant JWP com Mediapro tenen molta experiència internacional”, explica el periodista britànic establert a Barcelona.

“El Justin i la Sumpta [Ayuso, productora de JWP] cobreixen una necessitat en el mercat dels continguts”, assenyala Javier Méndez, director de contingut global de Mediapro. “Estem vivint una època daurada de les sèries de ficció televisiva, però en Justin omple un vuit en la creixent demanda de produccions de no ficció narrativa, amb histories reals explicades a través dels personatges –com en la ficció però sense ficció–”, afegeix Méndez.