The Mediapro Studio i la productora turca Medyapim han anunciat la creació d’una joint venture, fruit de l’aliança entre les dues companyies. L’objectiu és produir en castellà tant sèries de nova creació com títols adaptats de les telenovel·les turques i altres continguts de Medyapim (creadora de sèries com Infiel, Mujer o Mi hija) per a la seva distribució a Espanya, l’Amèrica Llatina i arreu del món.

“En un moment en què el contingut no coneix fronteres, l’enorme èxit mundial de les produccions de Medyapim és un reconeixement al seu extraordinari nivell de qualitat. A The Mediapro Studio considerem aquesta aliança com una oportunitat per unir talent creatiu entre les dues companyies i desenvolupar productes d’alt valor no només per a mercats de parla hispana, sinó de tot el món”, ha assenyalat Laura Fernández Espeso, CEO de The Mediapro Studio.

“Al mateix temps que continuem endavant amb la nostra penetració global a través de les sèries turques, és el moment adequat per unir el nostre poder de desenvolupament i producció de programes en espanyol amb un soci adequat que ha demostrat el seu èxit global i talent en la indústria. Estic emocionat d’associar-me amb The Mediapro Studio i de buscar nous horitzons junts”, ha dit Fatih Aksoy, president de Medyapim.