The Mediapro Studio i l’actriu Penélope Cruz han anunciat la seva associació per llançar una nova companyia productora. Amb el nom de Moonlyon, es presenta com un segell internacional i independent dedicat a la producció de continguts tant de ficció com de no-ficció.

D’aquesta manera, Cruz porta la seva carrera cap a nous aspectes de la indústria dels mitjans i l’entreteniment. “Sempre m’ha entusiasmat explicar noves històries i contribuir al procés de filmació. Per això he decidit formar Moonlyon amb The Mediapro Studio”, assenyala l’actriu.

“Amb més de demanda que mai d’històries d’orígens molt diversos i procedents de totes les parts del món, estic feliç de poder continuar el meu treball com a productora amb una empresa que conec íntimament i que té una valuosa experiència de posicionament internacional”, afegeix Penélope Cruz.

“És un privilegi ser els socis de Penélope Cruz en aquesta nova aventura”, comenta Laura Fernández Espeso, CEO de The Mediapro Studio. “Fa anys que treballem amb ella i la nostra relació ha anat creixent de manera molt natural. Aportarem a Moonlyon el nostre coneixement de la indústria a escala global, la nostra creativitat, i el nostre enorme potencial logístic per a un projecte que formarà part de l’estratègia d’expansió internacional de l’Studio”, apunta.