El proper diumenge, en la retransmissió del partit entre el Real Madrid i el FC Barcelona, Mediapro introduirà la tecnologia 4K (amb una resolució d’imatge quatre vegades superior a l’alta definició). Fins ara, ens transmissions esportives, només s’havia utilitzat aquesta tecnologia durant la Super Bowl, segons destaca la productora.

Abans d’acabar aquesta temporada, Mediapro oferirà el senyal d’altres partits amb aquesta tecnologia i, a partir de la propera, els matxs de la Lliga de Futbol Professional incorporaran regularment la resolució 4K.

Per al partit de dissabte, dues càmeres integrades en el dispositiu 4K capturaran els detalls més específics a través d’un “súper zoom”. La productora catalana servirà als seus clients resums en aquesta tecnologia i també els penjarà al canal La Liga de YouTube.

Per al partit, Mediapro ha preparat un operatiu en què participaran més de 300 professionals, cinc unitats mòbils, cinc DSNG’s i un desplegament de 22 càmeres. El senyal del Madrid-Barça ha estat adquirit per les principals cadenes de tot el món.