The Mediapro Studio ha arribat a un acord amb Be-Entertainment, distribuïdora del grup belga DPG Media, per convertir-se en l’única companyia de producció que podrà adaptar en exclusiva els seus formats per a Espanya i Amèrica Llatina.

Actualment, Mediapro ja està desenvolupant dos títols de Be-Entertainment per al mercat estatal: els espais d’entreteniment The Musical of Your Life i The Big Job Switch.

L’acord també inclou el desenvolupament de formats de no-ficció de The Mediapro Studio per a la cadena belga VTM, també propietat de DPG Media.

“Be-Entertainment és una referència en la distribució de contingut de no-ficció, amb formats molt innovadors i originals, destinats a un gran àmbit d’audiències gràcies a un llenguatge universal per a tots els públics, molt en la línia de l’estil dels programes de The Mediapro Studio”, assenyala la seva responsable de continguts de no-ficció, Amparo Castellano. “Per això, pensem que seran molt bé acollits per les audiències d’Espanya i l’Amèrica Llatina, de la mateixa manera que ells podran adaptar els nostres formats per als espectadors belgues”, rebla.

“Formar un equip és un benefici mutu. The Mediapro Studio és una de les companyies de producció més fortes del món, amb una important presència als mercats de parla hispana, que contribuirà a què els nostres excel·lents formats es produeixin i emetin a Espanya i l’Amèrica Llatina. La seva presència en el terreny i la seva experiència en producció al territori són un actiu increïblement valuós”, apunta Annelies Noest, directora de negoci de Be-Entertainment, qui explicita l’interès en la possible incorporació de formats originals de Mediapro al seu catàleg.