Hemisphere Media ha arribat a un acord per adquirir tres canals de televisió per cable en espanyol dels Estats Units pertanyents a Media World, la divisió americana del grup Mediapro. La venda, que s’espera tancar durant aquest primer trimestre de l’any, es realitzaria per 102 milions de dòlars, uns 74,6 milions d’euros.

Els tres canals que adquirirà Hemisphere, són: Pasiones, que emet telenovel·les i sèries, amb més d’11 milions d’abonats, i les generalistes Centroamérica TV, amb 3,3 milions d’abonats, i TV Dominicana, amb 2,2 milions. Tot i la seva venda, Media World en continuarà produint els continguts i aportant els serveis tècnics necessaris.

Mediapro destaca que “l’èxit” dels tres canals de pagament creats per Media World han fet que les seves possibilitats de creixement passin per la seva integració en un marc de més abast, tant territorial com de públic potencial, com seria Hemisphere, grup propietat d’una xarxa de televisions per cable formada per Cinelatino, WAPA Televisión i WAPA América. “És indubtable que de la seva integració en el gegant de la televisió per cable en llengua hispana als EUA en sorgiran innumerables sinergies i economies d’escala”, afegeix al respecte la productora catalana.