Mediaset España ha creat una productora de videojocs per obrir noves fórmules d’explotació de les seves llicències de cinema i televisió. Amb Mediaset Games, el grup amplia el desenvolupament de continguts d’entreteniment digital amb la producció de videojocs originals i exporta les seves marques a noves pantalles.

D’aquesta manera, Mediaset crea una nova línia de negoci que complementa l’univers d’entreteniment audiovisual creat els darrers anys, juntament als seus canals de televisió lineal, les plataformes digitals, la distribució de continguts i la xarxa de productores.

Els tres primers productes són fruit de les tres properes estrenes cinematogràfiques de Telecinco Cinema, la filial cinematogràfica del grup: Malnazidos, Way Down i Tadeo Jones 3: La Maldición de la Momia. Els videojocs estaran coproduïts amb PlayStation Talents i seran desenvolupats per l’estudi Gammera Nest.

No és la primera incursió de Mediaset en el món del videojoc, però ara ho fa amb productora pròpia. Així doncs, anteriorment havia llançat amb PlayStation Talents els dos primers videojocs dels films de Tadeo Jones i el joc Atrapa la bandera. També havia explotat llicències del programa Levántate All Stars o Deportes Cuatro.

La nova productora agruparà totes les iniciatives interactives d’entreteniment digital de Mediaset. “Suposa l’evolució lògica per dinamitzar la nostra constant inquietud per dur a terme una explotació global de totes les marques i que puguin saltar d’unes pantalles a altres en funció de cada tipus de públic, en aquest cas centrant-nos en el sector gaming”, assenyala David Sanz Verjano, director de continguts de digital TV del grup. “En un mercat en clara expansió com aquest, l’oportunitat és única”, subratlla.

“Després d’haver tingut ja aventures reeixides dins del segment del gaming, volem que aquest sigui el nou pas d’un camí en el qual puguin plantejar-se desenvolupaments associats a altres marques de formats i programes d’èxit, amb l’objectiu d’obrir una nova via de resultats per als productes de Mediaset”, afegeix Sanz.