Mediaset ha decidit rebaixar els continguts informatius de Cuatro a la mínima expressió i centrar-se en l’entreteniment. Des d’aquest dimarts, l’edició del migdia de Noticias Cuatro ha quedat reduïda a 15 minuts i la del vespre a 25, però a mitjan de febrer desapareixeran de la graella, segons ha avançat el digital El Televisero. La incògnita és si hi haurà un butlletí informatiu d’uns 8 minuts al migdia.

La dràstica mesura se suma a la cancel·lació a l’estiu del magazín d’actualitat Las mañanas de Cuatro, que va ser substituït per Mujeres y hombres y viceversa, entre d’altres.

Així doncs, properament l’aposta informativa de Cuatro es concentrarà en el nou magazín de tarda que conduirà Carme Chaparro (actualment al teleinformatiu de migdia), el qual s’està gestant. L’espai, encara sense nom, s’emetrà just després del nou programa en clau d’humor Todo es mentira, conduït per Risto Mejide, estrenat també aquest dimarts.

Amb aquestes dues novetats, Cuatro reprodueix una graella per competir directament amb els seus equivalents a laSexta, Zapeando i Más vale tarde.