El conseller delegat Paolo Vasile deixa Mediaset després de 24 anys.

La sortida de Paolo Vasile com a conseller delegat de Mediaset España el 31 de desembre ha estat resolta amb una reestructuració de la cúpula directiva i el repartiment de les seves competències entre Alessandro Salem, Massimo Musolino i Borja Prado.

El consell d’administració del grup ha nomenat Alessandor Salem, actual director general de continguts de RTI (Rete Televisive Italiane), com a conseller delegat de Mediaset, amb funcions més encarades al producte i el dia a dia dels mitjans.

També ha nomenat Massimo Musolino com a conseller delegat responsable de les àrees de gestió i operacions, sobre les que actualment exercia com a director general, per tal de garantir “la plena continuïtat en la gestió” del grup.

Finalment, el consell d’administració ha delegat en el president de la societat, Borja Prado, competències executives en matèria de relacions externes i institucionals, afers jurídics i regulatoris, auditoria interna, compliment normatiu i responsabilitat social. Aquestes recauran sobre l’actual director general corporatiu, Mario Rodríguez, que ha estat nomenat adjunt a la presidència. A més, Prado assumirà les tasques de suport i col·laboració amb la línia editorial dels programes informatius.

Aquests nomenaments s’afegeixen al recent d’Stefano Sala com a nou conseller delegat de Publiespaña, la comercialitzadora de Mediaset. Tots ells s’adoptaran formalment properament i seran efectius a partir de l’1 de gener.

Paolo Vasile va comunicar el 26 d’octubre la seva sortida després de 24 anys a Mediaset España i 40 a la matriu italiana.