Com ja va fer la seva rival Antena 3, Mediaset també ha decidit reduir la seva plantilla malgrat tenir beneficis, tot i que menys quantiosos que fa un any, en part per la compra de Cuatro. En concret, el 29 de gener es faran efectius 15 acomiadaments, els quals es consideren improcedents i rebran indemnitzacions de 45 dies per any treballat i dues mensualitats, segons informa PRNoticias.

Tots els afectats pertanyen a l’agència Atlas, i la mesura s’ha pres per la davallada de la facturació que havia patit el servei d’informatius de Telecinco, utilitzat per moltes cadenes petites que han prescindit dels seus serveis o directament han deixat d’emetre.

El comitè d’empresa havia proposat congelar els salaris a canvi de garantir el lloc de treball durant dos anys, però l’empresa pretenia també congelar l’antiguitat, garantir l’estabilitat un any i oferir salaris més baixos per a les noves contractacions. Davant de la negativa de sindicats a aquestes condicions, Mediaset Espanya ha tirat pel dret i ha acomiadat 15 persones.