L’Associació Espanyola de Mitjans de Comunicació Online, MediosOn, va renovar dimarts la seva junta directiva, el principal repte de la qual és la creació d’un laboratori de periodisme digital per avançar en la transformació de la indústria.

El laboratori tindrà per objectiu aprofundir en el periodisme com a nova disciplina, en les competències necessàries dels nous periodistes o en l’evolució de la carrera universitària per tal de poder formar els professionals del futur, entre altres qüestions que considera “capitals” per al desenvolupament dels mitjans digitals.

La nova junta també es marca com a reptes promoure el valor diferencial de les marques de continguts digitals; consolidar l’associació com a referent en l’ecosistema digital, i potenciar el periodisme digital i els continguts de qualitat.

Renovació de la junta

En la nova junta directiva de MediosOn repeteix com a president Juan Luis Moreno (Vocento), i com a vicepresident Francisco Sierra (Antena 3). En la nova etapa, hi ha una nova vicepresidència que recau en l’abans vocal José Luis Rodríguez (Godó). També repeteixen com a vocals Rubén Pamplona (Zeta Digital), Sandra Prosperi (Hearst Magazines) i Miguel Madrid (Iogenia).

A més, s’incorporen com a vocals Ana Pascual (Unidad Editorial), Carlos Relloso (Prisa Digital), Luis Andréu (Editorial Prensa Ibérica) i Manuel Bonachela (El Economista), que substitueixen Juan Vallejo (Unidad Editorial), Hortensia Fuentes (Prisa), Ángel Angulo (Prensa Ibérica) i Alfredo Peña (La Sexta).

El nou director general de MediosOn és José Suárez de Lezo, que substitueix Juanjo Amorín.