La mala maror al Col·legi de Periodistes de Catalunya (CPC) sembla que revifa. Especialment després que la junta decidís obrir un expedient disciplinari a la vocal i excandidata a degana, Pilar Antillach, per haver denunciat l’entitat davant la Fiscalia de Delictes Econòmics per suposades irregularitats.

Segons informa Mèdia.cat, diversos membres de la candidatura que va encapçalar Salvador Cot en les darreres eleccions, en la que també participava Antillach, i que va perdre davant la de Josep Maria Martí, estarien plantejant-se donar-se de baixa conjuntament com a col·legiats en protesta per l’expedient obert a la seva companya i que podria desembocar en la seva expulsió.

Tot i que la denúncia d’Antillach va ser arxivada, segons informa el digital de fonts de la candidatura de Cot, aquestes consideren que la Fiscalia no va investigar a fons les irregularitats denunciades, argumentant que no van parlar amb els afectats ni es va comprovar cap dada, i assegurant que es va donar per bona la documentació aportada per la gerència del Col·legi.