La consellera Meritxell Serret i el cap de continguts d’Exterior.cat, Quim Miró (foto: Joanna Chichelnitzky).

Exterior.cat, el diari digital que explica què fa Catalunya al món, compleix quatre anys de vida des de la seva posada en marxa el gener de 2019. La consellera d’Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret, ha volgut felicitar el portal amb motiu del seu quart aniversari. “Exterior.cat és un mitjà necessari per reforçar Catalunya com a país en el seu encaix al món”, ha assegurat.

“Mitjans com Exterior.cat o RAB Ràdio jugueu un paper fonamental, perquè necessitem alimentar la cultura d’acció exterior, que la societat catalana entengui que l’acció exterior és una necessitat i que l’hem de fer créixer en tots els àmbits”, ha assenyalat al digital.

La prioritat d’Exterior.cat també passa per contribuir a donar visibilitat a l’acció exterior de la Generalitat, especialment de les seves delegacions i d’ACCIÓ, l’Agència per la Competitivitat de l’Empresa. Un altre dels seus objectius és seguir el procés d’internacionalització de les empreses catalanes, a més de les diferents comunitats catalanes arreu del món.

Exterior.cat, amb el periodista Quim Miró com a cap de continguts, és la publicació número 25 que edita el Grup Comunicació 21, líder a l’àrea metropolitana amb els periòdics de proximitat en paper i digital Línia.