Les discrepàncies entre l’expresident i fundador de Vértice 360º, José Maria Irisarri, dimitit a finals de desembre, i el nou mandatari, Manuel García-Durán, continuen provocant moviments en el consell d’administració del grup audiovisual.

Aquest dimarts, Irisarri va dimitir com a conseller executiu, però no van ser les úniques sortides: també van plegar tres consellers independents (Carlos Abad, Horacio Levin i Ignacio García Estebal) i el secretari (Nicolás Bergareche).

Per la seva part, el consell d’administració de Vértice va acordar la incorporació de Juan de Miguel Corcuera com a assessor adjunt de García-Durán; de Jaime Gutiérrez-Colomer com a conseller independent, i Ignacio Gómez-Sancha com a secretari. Les altres vacants seran cobertes “en la major brevetat possible”, segons l’empresa.

Vértice 360º assegura que, amb les noves incorporacions, el grup “reforça” la nova etapa iniciada amb el nomenament de García-Durán com a president, qui també presideix Ezentis, principal accionista de Vértice. Aquest nou rumb, asseguren, es centrarà en la internacionalització i digitalització, i es focalitzarà en el mercat llatinoamericà i els continguts.