El Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) ha engegat Meteocat.tv, un nou canal informatiu que es pot seguir tant des del seu web, Meteo.cat, com des del seu canal a YouTube. Amb aquest nou servei s’oferiran prediccions diàries i el seguiment de fenòmens meteorològics en temps real explicats pels mateixos tècnics de predicció i vigilància del SMC. Al canal de YouTube, a més s’hi pot trobar material audiovisual sobre fenòmens meteorològics, així com de caràcter divulgatiu.

Coincidint amb el Dia Meteorològic Mundial, aquest dimecres, el conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, i el director del SMC, Oriol Puig, van inaugurar un set de televisió instal·lat a la seu de l’organisme.

El Servei Meteorològic de Catalunya també ha iniciat la seva presència a les xarxes socials. En concret, a Twitter ha creat 41 comptes, un de principal general, i un altre per a cadascuna de les comarques catalanes, que publicaran dos twitts diaris, un amb la informació meteorològica de l’endemà, i un altre amb la de dos dies després.

A banda, Meteocat també ha estrenat perfil a Facebook amb l’objectiu d’enfortir la xarxa de persones i organitzacions interessades en la meteorologia. Aquí s’hi difondran també vídeos i articles de premsa o científics que puguin ser d’interès per al públic.