El president de l’editora d’El Español, Pedro J. Ramírez, ha nomenat el periodista Miguel Ángel Mellado com a adjunt a la presidència per al desenvolupament de projectes editorials. Es tracta d’un càrrec de nova creació amb el qual es vol potenciar els continguts de “màxima qualitat”.  

El primer projecte d’aquesta nova etapa es materialitzarà el diumenge 3 d’octubre amb el llançament de Porfolio, que es presenta com una revista dins d’El Español on abordaran temes d’actualitat. Els continguts de Porfolio es publicaran al llarg de la setmana i estaran elaborats en la seva majoria per una redacció específica.  

Miguel Ángel Mellado va ser director d’informació d’El Español fins al juny, quan va decidir plegar per desconnectar de la professió. Després d’aquest “període de descans”, torna al mitjà. El periodista va treballar durant 23 anys a El Mundo, amb Pedro J. Ramírez de director. En aquella etapa va crear suplements i revistes com Crónica, La Otra Crónica o Yo Dona, i va contribuir al desenvolupament de capçaleres com Telva, Metrópoli o Fuera de Serie.